English
Vino in echipa GAL Tara Vrancei!!
17 Sep 2012

GAL Țara Vrancei declanșează o campanie de identificare a persoanelor resursă din teritoriul Țării Vrancei pentru a dezvolta echipa de lucru care implementează activitățile prevăzute în cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală.

Pentru derularea unor activități din cadrul proiectului, GAL Țara Vrancei dorește să dezvolte echipa de implementare cu persoane resursă din fiecare localitate a teritoriului, cunoscători ai comunității locale, a specificului și ocupațiilor din zonă, a posibilităților de dezvoltare, a oamenilor și tradițiilor din Țara Vrancei.

Te așteptăm în echipa noastră!

 

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.