English
Seminar instruire lideri locali (6-8 iunie 2017)
15 Jun 2017

Asociatia GAL Tara Vrancei a organizat al doilea seminar de instruire a liderilor locali pentru anul 2017 in perioada de 06-08 iunie la Grand Hotel Balvanyos din Baile Balvanyos, judetul Covasna.

Titlul seminarului a fost VALORIFICAREA PATRIMONIULUI CULTURAL SI NATURAL AL GAL TARA VRANCEI PRIN FORME ASOCIATIVE si a avut ca teme principale: Programul LEADER, Prezentarea Masurii 6/6B Promovarea formelor asociative in context cultural, Constituirea de parteneriate public-private intre obsti, agenti economici si primarii din teritoriul GAL Tara Vrancei.

Lista liderilor locali a fost aprobata de Consiliul Director, la seminar participand 10 din 11 reprezentanti ai obstilor membre in Asociatia GAL Tara Vrancei. Serviciile de instruire au fost asigurate de catre SC Civitas Consulting SRL pe o durata de 3 zile.

    Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
    Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.