English
Seminar de instruire pentru liderii locali (26-28 mai 2017)
31 May 2017

Asociatia GAL Tara Vrancei a organizat un seminar de instruire a liderilor locali cu titlul ”Dezvoltarea satelor prin strategia de dezvoltare locala a GAL Tara Vrancei” in perioada 26-28 mai 2017. Seminarul a avut loc la Hotel Ciucas din localitatea Baile Tusnad, judetul Harghita, si au participat reprezentantii primariilor membre ale Asociatiei GAL Tara Vrancei.
Instruirea a fost realizata de catre firma SC Civitas Consulting SRL din Cluj-Napoca care are experienta de peste 20 ani in atragerea de fonduri nerambursabile.
La seminarul de instruire a liderilor locali au participat 12 reprezentanti ai primariilor membre in GAL Tara Vrancei si a avut 3 teme principale: implementarea strategiei de dezvoltare locala a GAL Tara Vrancei prin Masura 04 – ”Dezvoltarea satelor”, prezentarea Programului LEADER 2014-2020 si cunoasterea noii Strategiei de Dezvoltare Locala Tara Vrancei.

    Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
    Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.