English
Promovare GAL Tara Vrancei la targul de la Tichiris (com. Vidra) 23.04.2013
24 Apr 2013

De Sf. Gheorghe, o mare sarbatoare a romanilor, a fost organizat la Tichiris (comuna Vidra) unul dintre cele mai mari targuri din Tara Vrancei, un eveniment local de traditie in aceasta zona, la care au venit cateva mii de localnici. S-au intalnit vanzatori si cumparatori, de animale, produse agricole, marfuri, haine si accesorii, intr-o atmosfera calda, de sarbatoare.

GAL Tara Vrancei a realizat o actiune de promovare prin care s-au distribuit catre cei interesati materiale (pliante de promovare, fise cu masurile de finantare, afise), iar echipa tehnica a GAL-ului a difuzat informatii si detalii despre proiectele cu finantare europeana care se pot depune in sesiunea lansata de GAL Tara Vrancei.

    Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
    Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.