English
Proiect finantat prin GAL Tara Vrancei – inaugurat in com. Vidra
21 May 2014

Duminica, 18 Mai 2014, in com. Vidra fost inaugurat un teren de sport multifunctional in aer liber, proiect realizat de catre Primaria Vidra prin GAL Tara Vrancei in cadrul Masurii 322 “Renovarea, dezvoltarea satelor, imbunatatirea serviciilor de baza pentru economia si populatia rurala si punerea in valoare a mostenirii rurale” din Strategia de Dezvoltare Locala.

Este unul dintre proiectele importante din zona, foarte util in special pentru elevii scolilor din comuna si cei ai Liceului Teoretic “Simion Mehedinti” din Vidra, dar si pentru ceilalti localnici care doresc sa aiba o viata activa si sanatoasa. La inaugurarea terenului multifunctional au participat primarul comunei, Nica Micu, viceprimarul Silviu Pintilie, presedintele GAL Tara Vrancei – Stefan Tataru, profesorul de sport din Vidra – Ion Micu, dar si numerosi tineri din zona, entuziasti si dornici de a face sport.

Primul exercitiu pe noua suprafata de joc a apartinut echipei de majorete de la Liceul Vidra, iar sarbatoarea a continuat cu un meci demonstrativ de mini-fotbal.

GAL Tara Vrancei sprijina proiectele care dezvolta calitatea vietii oamenilor din teritoriul sau si incurajeaza potentialii beneficiari, publici sau privati, sa accese fondurile europene disponibile prin GAL pentru o imbunatatire a serviciilor si a nivelui de trai.

 

    Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
    Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.