English
Programul LEADER Junior continua
1 Jul 2015

O noua activitate pe care GAL Tara Vrancei a realizat-o in dezvoltarea programului „LEADER Junior” destinat copiilor si elevilor din teritoriul nostru a fost intalnirea de final de an scolar, la Liceul Teoretic „Simion Mehedinti” din Vidra, pe data de 23.06.2015. Din partea echipei tehnice a GAL Tara Vrancei au participat profesorul Ionel Antimirescu, Elena Popescu, Hirnea Ionela si Ciprian Bogoi.

Elevii care au participat la aceasta noua intalnire din cadrul programului „LEADER Junior” au fost elevi din clasa a XII-a, a XI-a si a X-a. Elevii din anul terminal prezenti la intalnire au fost printre cei care au participat la campania organizata de GAL Tara Vrancei, aceea de a colecta si publica fotografii cu obiecte vechi, traditionale, mestesugaresti, specifice teritoriului istoric al Tarii Vrancei. Initiativa de atunci a fost preluata cu interes si entuziasm de elevii, care au trimis spre publicare pe pagina web a GAL Tara Vrancei si pe cea de Facebook a Asociatiei multe fotografii pe care le-au surprins in diferite zone ale teritoriului GAL, semnalizand istoria bogata si specifica a Tarii Vrancei.

Echipa GAL a facut o prezentare a activitatilor realizate de Asociatie si a vorbit despre importanta implicarii copiilor din teritoriul Tara Vrancei in dezvoltarea comunitatii locale si in viitorul acestei zone.

Elevii din clasele a X-a si a XI-a au fost invitati sa continue si in noul An Scolar 2015-2016 campania de colectare si publicare a fotografiilor cu obiecte, traditii, documente, memorii si mestesuguri din Tara Vrancei, cu sprijinul echipei GAL Tara Vrancei. Aceste fotografii, documente si informatii vor fi folosite si pentru materialele pe care GAL Tara Vrancei le foloseste pentru comunicare.

La finalul intalnirii toti elevii prezenti au fost premiati cu materiale promotionale de la GAL Tara Vrancei, cei care au participat la campania de colectare – pentru interesul si munca lor, cei care vor continua campania – pentru stimularea implicarii intr-o activitate care aduna informatii deosebite despre o istorie lunga si frumoasa a Tarii Vrancei.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.