English
Produse traditionale din Tara Vrancei la festivalul Bachus 2013
4 Oct 2013

GAL Tara Vrancei va participa la Festivalul International al Viei si Vinului “Bachus” 2013 cu un stand de prezentare al produselor traditionale din Tara Vrancei. Locatia standului este in Piata Unirii din Focsani, in fata magazinului Zanfir. Va asteptam la cortul GAL Tara Vrancei pentru a degusta si consuma produse autentice si traditionale din Tara Vrancei: branzeturi, pastrama de oaie, cascaval afumat, miez de nuca, alune de padure, dulceturi, salata de rascovi, tuica, afinata, paine de casa, miere de albine, produse artizanale.

Te asteptam si te incurajam sa CONSUMI PRODUSE DIN TARA TA, DIN TARA VRANCEI, DIN ROMANIA!

 

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.