English
Prezentare de produse traditionale la festivalul “Bachus” 2013
6 Oct 2013

In fiecare an, in luna octombrie la Focsani, are loc Festivalul International al Viei si Vinului “Bachus”, unul dintre cele mai importante evenimente ale judetului Vrancea, care sarbatoreste recolta bogata de toamna. Pe langa producatorii mai mici sau mai mari de vin sau produse viti-vinicole, participa si producatori locali din intreg judetul nostru, care prezinta si comercializeaza produse specifice zonei lor.

Si in acest an, la standurile de producatori locali, au fost prezenti si reprezentantii Tarii Vrancei care au venit cu produse traditionale din aceasta zona istorica plina de traditii. Cu indemnul “Consuma produse din tara ta, din Tara Vrancei, din Romania” si sub eticheta de “Produs in Tara Vrancei”, producatorii din teritoriul Tarii Vrancei au oferit vizitatorilor produse traditionale din lemn (masti de lemn, fluiere, buciume, cimpoaie, tipare si forme din lemn), tesaturi, costume populare specifice zonei, dulceturi, tuica, cascaval afumat si branza de oaie.

 

    Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
    Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.