English
Pastram traditia si in 2014!
17 Mar 2014

Parada organizata de St. Patrick’s Day, ziua Irlandei si o sarbatoare celebra in intreaga lume, a fost si in 2014 un eveniment plin de culoare si sunet, care a animat centrul Bucurestiului. Alaturi de cimpoieri irlandezi, majorete, trupe de dans irlandez, caini dresati sa ajute persoanele fara vedere, au fost cateva mii de oameni, curiosi si bucurosi ca pot participa la o parada plina de cantece traditionale, specifice, de sarbatoare. Culorile tricolorului nostru s-au amestecat cu verdele irlandez si cu multe baloane colorate, stegulete si caciuli extravagante.

La aceasta parada au facut din nou senzatie, cimpoierii din comuna Nistoresti si buciumasii din comuna Spulber! Au purtat cu multa mandrie steagul Tarii Vrancei, au cantat asa cum stiu ei cel mai bine si au aratat tututor ca traditiile, valorile si cultura se pastreaza cel mai bine in Tara Vrancei.

 

    Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
    Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.