English
Liceul “Simion Mehedinti” din Vidra a aniversat 60 ani de existenta
18 Nov 2013
Elevii si profesorii Liceului “Simion Mehedinti” din comuna Vidra au avut motive de sarbatoare. Pe data de 18 octombrie s-au implinit 60 de ani de cand a luat fiinta liceul. Cu acest prilej aniversar cadrele didactice au organizat o serie de activitati care au culminat cu un eveniment festiv, in cadrul caruia a fost adus un omagiu fostilor profesori si absolventi ai unitatii de invatamant.
Liceul de la “Poarta Vrancei” a dat nume importante vietii culturale (printre care se pot enumera geograful Simion Mehedinti, profesorul Valeriu D. Cotea, actrita Leopoldina Balanuta), numerosi absolventi ai acestui urmand cursurile unor prestigioase institutii de invatamant superior.

 

    Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
    Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.