English
Let’s do it Vidra!
2 Oct 2013

Acesta a fost indemnul cu care elevii si cadrele didactice de la Liceul “Simion Mehedinti” Vidra si Scoala cu clasele I-VII Vidra au pornit, pe data de 28 septembrie 2013, campania ecologica prin care s-au alaturat Let’s Do It Romania 2013. A fost o actiune de curatenie in zona comunei Vidra, menita sa mobilizeze tinerii din localitate si sa promoveze imaginea Vidrei.

Campania s-a desfasurat simultan in satele componente ale comunei (Vidra, Tichiris, Viisoara, Scafari, Burca, Serbesti, Iresti si Voloscani), au avut loc actiuni de ecologizare a spatiilor verzi, de curatenie, colectare a gunoaielor si depozitarea deseurilor in spatiile special amenajate.

GAL Tara Vrancei a sustinut aceasta initiativa si indeamna locuitorii teritoriului sau, si  in special tinerii, sa efectueze peridioc activitati de curatenie si ecologizare pentru a pastra frumusetea naturala a locurilor noastre. Natura ne ofera foarte multe si de aceea este necesar sa avem spirit civic, sa conservam si sa trezim la viata mediul in care traim zi de zi.

 


 

    Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
    Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.