English
Lansare apel de selectie Masura M2/2A-Investitii in exploatatii agricole si procesare
15 Mar 2018

GAL Țara Vrancei lansează al doilea apel de selecție proiecte pentru Măsura M2/2A – ”Investiții în exploatații agricole și procesare” începând cu data de 22.03.2018.

Conținutul apelului detaliat poate fi descărcat de AICI.

Formularul Cererii de Finanțare, anexele aferente, fișele de verificare, metodologiile de verificare și fișa măsurii se pot descarca de pe aceasta PAGINA.

Varianta scurtă a apelului:
Data publicării: 15.03.2018
Data lansării apelului de selecție: 22.03.2018
Măsura lansată prin apelul de selecție: M2/2A – Investiții în exploatații agricole și procesare

Beneficiarii eligibili pentru sprijinul acordat prin Măsura M2/2A sunt:
• Fermierii definiți conform Regulamentului (CE) 1307/ 2013, art. 4, ca fiind persoane fizice sau juridice sau un grup de persoane fizice sau juridice, indiferent de statutul juridic pe care un astfel de grup și membrii săi îl dețin în temeiul legislației naționale, ale căror exploatații se situează pe teritoriul GAL Țara Vrancei și care desfășoară o activitate agricolă.

Fondurile disponibile pentru această măsură în acestă sesiune: 105.000 euro
o Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect: 100.000 de euro/proiect;
o Intensitatea sprijinului: 70% din valoarea eligibilă a investiției;

Data limită de depunere a proiectelor: sesiune continuă până la epuizarea fondurilor disponibile sau până la data de 31.12.2018. În cazul unei supracontractări (valoarea proiectelor depuse să fie de cel puțin 110% din valoarea alocării sesiunii) se poate reduce perioada minimă a sesiunii, dar nu mai puțin de 5 zile lucrătoare.

Locul și intervalul orar în care se pot depune proiectele: depunerea proiectelor se va face la sediul GAL Țara Vrancei (loc. Năruja, jud. Vrancea), zilnic de luni până vineri, în intervalul orar 09:00–14:00.
Informațiile detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul solicitantului elaborat de GAL Tara Vrancei pentru măsura M2/2A – Investiții în exploatații agricole și procesare și sunt disponibile pe pagina de internet http://tara-vrancei.ro/gal-tara-vrancei/masuri/m22a-investitii-exploatatii-agricole-si-procesare , respectiv sunt disponibile și în format tipărit la sediul GAL Țara Vrancei.

Datele de contact unde solicitanții pot obține informații suplimentare: e-mail galtaravrancei@tara-vrancei.ro, telefon fix 0237-677.380, mobil 0725.894.960, www.tara-vrancei.ro sau la sediul GAL Țara Vrancei din comuna Năruja, jud. Vrancea.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.