English
Lansare apel de selectie Masura M1/1C-Incurajarea transferului de cunostinte (26.07.2017)
26 Jul 2017

GAL Țara Vrancei lansează primul apel de selecție proiecte pentru Măsura M1/1C – ”Încurajarea transferului de cunoștințe” începând cu data de 26.07.2017.

Conținutul apelului detaliat poate fi descărcat de AICI.

Formularul Cererii de Finanțare, anexele aferente, fișele de verificare, metodologiile si fisa masurii se pot descarca de pe aceasta PAGINA.

Varianta scurtă a apelului:

Data publicării: 26.07.2017

Data lansării apelului de selecție: 26.07.2017

Măsura lansată prin apelul de selecție: M1/1C Încurajarea transferului de cunoștințe

Beneficiarii eligibili pentru sprijinul acordat prin Măsura M1/1C sunt:

  • Furnizorii de servicii de formare sau de alte servicii de transfer de cunoștințe și de acțiuni de informare.

Fondul disponibil disponibil în acea sesiune: 38.970 euro

  • Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect: 000 de euro/proiect;
  • Intensitatea sprijinului: 100% din valoarea cheltuielilor eligibile (întrucât prin această măsură se finanțează fie operațiuni negeneratoare de venit, fie operațiuni generatoare de venit cu utilitate publică);

Data limită de depunere a proiectelor: 31.12.2017

Locul și intervalul orar în care se pot depune proiectele: depunerea proiectelor se va face la sediul GAL Țara Vrancei (loc. Năruja, jud. Vrancea), zilnic de luni până vineri, în intervalul orar 09:00–14:00.

Informațiile detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul solicitantului elaborat de GAL Tara Vrancei pentru măsura M1/1C Încurajarea transferului de cunoștințe și sunt disponibile pe pagina de internet http://tara-vrancei.ro/gal-tara-vrancei/masuri/m11c-incurajarea-transferului-de-cunostinte, respectiv sunt disponibile și în format tipărit la sediul GAL Țara Vrancei.

Datele de contact unde solicitanții pot obține informații suplimentare: e-mail galtaravrancei@tara-vrancei.ro, telefon fix 0237-677.380, mobil 0725.894.960, 0767.874.215, www.tara-vrancei.ro sau la sediul GAL Țara Vrancei din comuna Năruja, jud. Vrancea.

    Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
    Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.