English
Lansare apel de selectie 2020: M3/6A – Investitii in activitati non-agricole
1 Jun 2020

GAL Țara Vrancei lansează cel de-al patrulea apel de selecție pentru Măsura M3/6A – ”Investiții în activități non-agricole” începând cu data de 08.06.2020.

Conținutul apelului detaliat poate fi descărcat de AICI.

Ghidul Solicitantului, formularul Cererii de Finanțare, anexele aferente, fișele de verificare, metodologiile de verificare și fișa măsurii se pot descarca de pe aceasta PAGINA.

Varianta scurtă a apelului:

Data publicării: 01.06.2020

Data lansării apelului de selecție: 08.06.2020

Măsura lansată prin apelul de selecție: M3/6A – Investiții în activități non-agricole

Beneficiarii eligibili pentru sprijinul acordat prin Măsura M3/6A sunt:

  • – Micro‐întreprinderi și întreprinderi neagricole mici existente și nou‐înființate (start‐ups) din spațiul rural.
  • – Fermieri sau membrii unor gospodării agricole (autorizați cu statut minim pe PFA) care își diversifică activitatea de bază agricolă prin dezvoltarea unei activități neagricole în zona rurală în cadrul întreprinderii deja existente, încadrabile în micro‐întreprinderi și întreprinderi mici, cu excepția persoanelor fizice neautorizate.

Fondurile disponibile pentru această măsură în acestă sesiune: 48.821 euro;

  • Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect: 45.371 de euro/proiect;
  • Intensitatea sprijinului: 90% din valoarea eligibilă a investiției;

Data limită de depunere a proiectelor: sesiune continuă până la epuizarea fondurilor disponibile sau până la data de 31.12.2020. În cazul unei supracontractări (valoarea proiectelor depuse să fie de cel puțin 110% din valoarea alocării sesiunii) se poate reduce perioada minimă a sesiunii, dar nu mai puțin de 5 zile lucrătoare.

Locul și intervalul orar în care se pot depune proiectele: depunerea proiectelor se va face la sediul GAL Țara Vrancei (loc. Năruja, jud. Vrancea), zilnic de luni până vineri, în intervalul orar 09:00–14:00.

Informațiile detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul solicitantului elaborat de GAL Tara Vrancei pentru măsura M3/6A – Investiții în activități non-agricole și sunt disponibile pe pagina de internet https://www.tara-vrancei.ro/gal-tara-vrancei/masuri/masura-m3-6a-investitii-in-activitati-non-agricole , respectiv sunt disponibile și în format tipărit la sediul GAL Țara Vrancei.

Datele de contact unde solicitanții pot obține informații suplimentare: e-mail office@tara-vrancei.ro, telefon fix 0237-677.380, mobil 0725.894.960, www.tara-vrancei.ro sau la sediul GAL Țara Vrancei din comuna Năruja, jud. Vrancea.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.