English
Intalniri de promovare organizate de GAL Tara Vrancei in localitatile Vizantea-Livezi, Campuri si Racoasa – 6.05.2012
8 May 2012

Pe data de 6 aprilie echipa GAL Tara Vrancei a realizat o actiune de promovare a masurilor de finantare catre potentialii beneficiari din zona Tarii Vrancei. Actiunea s-a desfasurat in trei localitati, iar membrii echipei GAL Tara Vrancei care au participat sunt Alina Mihalache, Elena Popescu, Ciprian Bogoi si Grigore Mihaes.

Prima localitate vizitata de GAL Tara Vrancei a fost Vizantea-Livezi, iar intalnirea a avut loc la sediul Primariei din aceasta comuna si au participat aproximativ 25 de potentiali beneficiari interesati de masurile de finantare. Deschiderea a fost facuta de dl. Primar Ciubotaru Fanica care a motivat celor prezenti care este scopul vizitei din partea echipei GAL Tara Vrancei. Primul membru GAL care a luat cuvantul a fost dl. doctor Mihaes care a facut prezentarile si a explicat importanta masurilor de finantare. Urmatorul membrul al echipei GAL care a luat cuvantul a fost Ciprian Bogoi care a facut un sumar al prezentarii, a mentionat care sunt prioritatile si obiectivele Grupului de Actiune Locala Tara Vrancei, si a explicat detaliat fiecare dintre masurile de finantare care pot fi solicitate prin acest proiect. Au fost mentionati si pasii de urmat pentru realizarea si depunerea unui proiect. Au fost distribuite materiale tiparite de promovare (pliante, afise) continand toate informatiile necesare si datele de contact.

La finalul prezentarii au fost intrebari din partea celor prezenti la care membrii GAL Tara Vrancei au raspuns si au dat explicatii pentru a cat mai buna intelegere a masurilor si a criteriilor de selectie.

Urmatoarea prezentare a avut loc in localitatea Campuri, la sediul Caminului Cultural din localitate. Dl. Primar Vladescu Dumitru a prezentat echipa GAL Tara Vrancei in fata celor prezenti din comuna, interesati de informatii si masurile de finantare. La inceputul intalnirii doctorul Mihaes a prezentat echipa si tema discutiei, apoi Ciprian Bogoi a dezvoltat prioritatile, obiectivele si masurile de finantare ale proiectului GAL Tara Vrancei, punctand care sunt criteriile de selectie, de eligibilitate si punctajele aferente fiecarei masuri in parte.

Au fost distribuite materiale de promovare pentru publicul prezent si la finalul prezentarii au fost intrebari si discutii libere legate de tema intalnirii.

Cea de-a treia intalnire a zilei a fost realizata in localitatea Racoasa, la sediul primariei din localitate, unde echipa GAL Tara Vrancei a fost intampinata de dl. viceprimar Raiu Vasile. Ca si la intalnirile anterioare, primul membru al echipei care a luat cuvantul a fost dl. Mihaes care a prezentat membrii echipei si sumarul prezentarii. A urmat Ciprian Bogoi care a prezentat obiectivele si detalii despre fiecare dintre masurile de finantare prevazute in proiecte. La finalul intalnirii membrii GAL Tara Vrancei au raspuns la intrebarile primite din partea celor prezenti, fiind atinse problemele legate de finantari si elaborarea proiectelor, comuna Racoasa avand deja un numar destul de mare de beneficiari ai unor masuri de finantare europene.

Ultimul cuvant al intalnirii a fost tinut de doctorul veterinar din comuna Racoasa, Paun Vladimir, care i-a incurajat pe cei prezenti sa vina cu idei si propuneri pentru proiecte si sa solicite cat mai multe informatii despre masurile de finantare. Cei prezenti au primit pliante si afise de promovare a actiunilor GAL Tara Vrancei.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.