English
Intalniri de promovare GAL Tara Vrancei la Vidra si Racoasa (24.05.2013)
26 May 2013

In data de 24 mai 2013, in localitatile Vidra si Racoasa, au avut loc actiuni de promovare a Strategiei de Dezvoltare Locala si avantajele investitiilor cu sprijin european oferite de GAL Tara Vrancei.

Echipa de tehnica GAL Tara Vrancei, a prezentat succint masurile de finantare incluse in Planul de Dezvoltare Local, subliniind valoarea ajutorului financiar, procentul de cofinantare, potentialii beneficiari, suma maxima acordata pe un proiect, investitiile care se pot realiza. In cadrul intalnirii de promovare s-au distribuit pliante, afise, fise cu masurile de finantare din cadrul GAL.

De asemenea, echipa GAL Tara Vrancei, alaturi de reprezentanti ai APIA si OJPDRP Vrancea, s-au implicat in campania de promovare „Caravana PNDR VINE IN SATUL TAU”, campanie ce presupune oferirea de informatii despre posibilitatile de dezvoltare rurala si distribuirea materialelor informative si promotionale beneficiarilor PNDR (atat ai proiectelor de investitii incheiate cu APDRP, cat si ai platilor directe acordate prin APIA) si publicului larg.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.