English
Intalnirea de promovare organizata de GAL Tara Vrancei la Viisoara – 22.04.2012
23 Apr 2012

Duminica 22 aprilie 2012 s-a desfasurat in localitatea Viisoara, judetul Vrancea, intalnirea de promovare pentru lansarea masurilor de finantare specifice actiunilor proiectului GAL Tara Vrancei, adusa in discutie pentru potentialii beneficiari din aceasta zona.

Intalnirea a fost programata la Casa Obstei din Viisoara cu prilejul Adunarii Generale a Obstei din aceasta comuna si a inceput la ora 14. Au fost prezenti membrii de conducere ai Obstei si membrii locali. Din partea echipei GAL Tara Vrancei au participat Alina Mihalache, Elena Popescu, Ciprian Bogoi si profesorul Ionel Antimirescu.

Presedintele Obstei Viisoara, dl. Apostu Vasile a deschis intalnirea si a motivat prezenta echipei GAL Tara Vrancei, apoi profesorul Antimirescu a prezentat membrii echipei GAL si tema discutiei, prezentarea masurilor de finantare pentru potentialii beneficiari din aceasta zona.

Urmatorul membru al echipei GAL care a luat cuvantul a fost Ciprian Bogoi care a prezentat succint obiectivele si prioritatile proiectului GAL Tara Vrancei, care sunt pasii de urmat pentru depunerea unui proiect, specificatiile si actiunile eligibile pentru masurile de finantare sustinute prin proiectul GAL. Dupa prezentarea tuturor masurilor au avut loc cateva discutii libere cu intrebari din partea celor prezenti, in special legate de masurile 121 – Modernizarea exploatatilor agricole si 312 – Sprijin pentru crearea si dezvoltarea de microintreprinderi, care sunt potrivite pentru specificul comunei Viisoara.

Dupa prezentarea proiectului si masurilor de finantare, a urmat o expunerea a dl. Apostu, presedintele Obstei Viisoara, care a subliniat importanta absorbirii de catre localnici a fondurilor europene, faptul ca echipa GAL Tara Vrancei este acolo, in zona, aproape de ei si le poate oferi ajutor si informatii pentru depunerea de proiecte. Aceste precizari au fost intarite si de dl. Tirdea, vicepresedintele Obstei Viisoara, care a indemnat pe cei prezenti sa solicite informatii, sa vina cu idei si propuneri, si sa depuna proiecte pentru finantare.

In incheierea prezentarii GAL profesorul Antimirescu a raspuns la intrebarile din public, in timp ce ceilalti membri ai echipei au impartit materiale (pliante, flyere) de promovare a actiunilor proiectului catre cei prezenti.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.