English
Intalnirea de promovare organizata de GAL Tara Vrancei in localitatea Paulesti – 20.05.2012
22 May 2012

In localitatea Paulesti a avut loc pe data de 20 aprilie 2012 o actiune de promovare a masurilor de finantare prevazute in proiectul GAL Tara Vrancei, care s-a desfasurat la sediul Obstii Paulesti. Din partea Grupului de actiune Locala Tara Vrancei au participat Ciprian Bogoi, Alina Mihalache, Elena Popescu, Bogdan Bosoiu si profesorul Ionel Antimirescu.

Intalnirea a avut loc la ora 14.00 si au participat 25 de persoane din localitate, in mare parte agricultori, potentiali beneficiari ai masurilor de finantare europene. Presedintele Obstii Paulesti, dl. Culita Bogdan a facut prezentarea echipei GAL si a scopului acestei intalniri, acela al dezvoltarii de proiecte pentru comunitatea locala.

Profesorul Antimirescu a facut o introducere in activitatile specifice GAL Tara Vrancei si a subliniat importanta absorbirii fondurilor europene prin masurile de finantare promovate de GAL si cum pot aceastea sprijini beneficiarii si comunitatea comunei Paulesti.

Prezentarea a fost continuata de Ciprian Bogoi care a expus obiectivele, prioritatile proiectului GAL Tara Vrancei, a dezvoltat pasii care sunt de urmat in depunerea unui proiect, apoi a prezentat succint fiecare masura de finantare in parte. S-a pus accent pe tipurile de actiuni care pot primi finantare, care sunt potentialii beneficiari si care este intesitatea ajutorului european pentru fiecare masura in parte.

Dupa prezentarea informatiilor, profesorul Antimirescu a  facut o incheiere, incurajandu-i pe cei prezenti sa vina cu idei sau propuneri catre echipa GAL care le va oferi toate informatiile necesare pentru ca acestia sa depuna cat mai multe proiecte, pentru a sustine dezvoltarea durabila a comunei Paulesti.

La finalul intalnirii au fost discutii libere intre membrii echipei GAL si cei prezenti, care au pus intrebari punctuale despre variantele lor de a depune proiecte (de exemplu reabilitarea bisericii din localitate sau modernizarea unor sali de clasa la Scoala din comuna). Intalnirea a durat aproximativ 90 de minute si la sfarsitul ei cei prezenti au primit materiale de promovare (afise si pliante) despre masurile de finantare prin GAL Tara Vrancei.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.