English
Intalnire de promovare GAL Tara Vrancei in localitatea Racoasa (25.03.2013)
26 Mar 2013

In data de 25 martie 2013, a avut loc intalnirea de promovare a Grupului de Actiune Local Tara Vrancei, in localitatea Racoasa, judetul Vrancea. Intalnirea a inceput la ora 10:30 si a durat aproximativ o ora si jumatate. Din echipa tehnica a GAL au participat: Lenuta Popescu, Alina Mihalache, Ciprian Bogoi si Bogdan Bosoiu, iar participantii au fost in numar de 11, la sediul Primariei Racoasa.

Intalnirea a inceput cu o prezentare a echipei tehice, importanta GAL Tara Vrancei in  teritoriu, actiunile intreprinse pana in momentul de fata, s-a reamintit celor prezenti de masurile de finantare prin care pot accesa fonduri nerambursabile si beneficiile aduse zonei Tara Vrancei.

Pentru fiecare masura de finantare, s-au evidentiat urmatoarele: cine poate beneficia de finantare nerambursabila, sumele medii si maxime care se pot accesa in cadrul GAL Tara Vrancei, posibilitati de investitii, documentele necesare intocmirii unui proiect si pasii necesari pentru a primi finantare nerambursabila.

Prezentarea a fost urmata de discutii intre echipa GAL si participanti, au fost adresate intrebari despre Masurile de finantare 121, 312 si 313 si raspunsuri lamuritoare din partea echipei tehnice. Intrebarile au fost diverse, punandu-se accent pe investitiile non agricole si pe infiintarea plantatiilor pomicole.

Le-am amintit despre website-ul GAL Tara Vrancei, www.tara-vrancei.ro, care este structura, functionalitatea, modalitatea de inscriere si cum se pot obtine informatii despre GAL in timp util.

In cadrul intalnirii de promovare s-au distribuit celor prezenti: pliante, brosuri, afise si reviste de bune practici publicate de RNDR.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.