English
Intalnire de promovare – Vrincioaia 25.08.2014
2 Sep 2014

In data de 25 august 2014 echipa GAL Tara Vrancei s-a deplasat in localitatea Vrincioaia pentru o actiune de promovare a Strategiei de Dezvoltare Locala, la sediul Asociatiei de Dezvoltare Rurala Vrincioaia.

Intalnirea a inceput la ora 10:00 si a durat aproximativ o ora. Din partea echipei GAL au participat: Ciprian Bogoi, Elena Popescu si Grigore Andra Roxana, iar participantii au fost in numar de 13.

La intalnirea de promovare au participat dl. Plaiasu Adrian si dl. Marius Vasilescu experti in cadrul S.V.C.F. OJFIR Vrancea.

In cadrul intalnirii de promovare s-a vorbit despre activitatea GAL Tara Vrancei pana in prezent, masurile incluse in Strategie si proiectele selectate pana in prezent, realocarile financiare solicitate si aprobate, numarul proiectelor selectate si valoarea lor nerambursabila, informatii despre teritoriul acoperit de GAL si activitatile rezultate in urma accesarii de fonduri prin GAL.

Cei interesati au adresat intrebari despre ferme familiale, sectorul non-agricol, modernizarea fermelor, instalarea pentru prima data a unui tanar fermier si au primit raspunsuri lamuritoare atat din partea echipei cat si din partea expertilor.

Celor prezenti li s-au distribuit materiale de promovare: flyere, afise si pliante cu proiectele selectate pana in prezent, pixuri cu sigla GAL Tara Vrancei.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.