English
Intalnire de promovare – localitatea Viisoara, 29.11.2012
29 Nov 2012

In data de 29 noiembrie 2012 a avut loc intalnirea de promovare a Grupului de Actiune Local “Tara Vrancei”, in localitatea Viisoara, judetul Vrancea. Din echipa tehnica a GAL au participat Alina Mihalache, Lenuta Popescu si Ciprian Bogoi. Intalnirea a inceput la ora 10.30 si a durat aproximativ doua ore, iar participantii au fost in numar de 20.

Prezentarea GAL-ului “Tara Vrancei” a fost realizata de Alina Mihalache, care a subliniat ce reprezinta GAL-ul in teritoriu, parteneriatul public-privat, actiunile pe care le poate intreprinde in teritoriu, sprijinul si beneficiile aduse comunitatilor din mediu rural. In continuare au fost prezentate masurile de finantare pe care potentialii beneficiari le pot accesa. A fost parcurs si procesul de obtinere a fondurilor europene nerambursabile, de la idee pana la semnarea contractului de finantare.

In urma prezentarii masurilor de finantare au avut loc discutii intre membrii echipei tehnice GAL si cei prezenti la intalnire. Potentialii beneficiari au adresat intrebari echipei tehnice, axandu-se pe masurile care se potrivesc specificului zonei, si anume: 121 “Modernizarea exploatatiilor agricole”, 122 “Imbunatatirea valorii economice a padurii”, 312 “Sprijin pentru creare si dezvoltarea de microintreprinderi”. Membrii GAL au raspuns tuturor intrebarilor venite din partea celor prezenti, iar ca materiale suplimentare la prezentarea facuta au fost impartite pliante (de promovare, cu toate masurile incluse in strategia de dezvoltare a GAL) si reviste de bune practici publicate de RNDR.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.