English
Intalnire de promovare – localitatea Racoasa, 15.11.2012
20 Nov 2012

In data de 15 noiembrie 2012 Grupul de Actiune Local “Tara Vrancei” a organizat o intalnire de promovare in localitatea Racoasa, jud. Vrancea. La intalnire au participat membrii echipei tehnice a GAL-ului: Alina Mihalache, Ciprian Bogoi, Grigore Mihaes si Lenuta Popescu si potentiali beneficiari ai fondurilor europene nerambursabile din localitate.

Intalnirea a inceput la ora 12.00, la primaria Racoasa, iar numarul de participanti a fost de 20 de persoane. Introducerea a fost facuta de catre dl. primar Paun Valentin, explicandu-le celor prezenti despre GAL “Tara Vrancei” si importanta organizatiei in teritoriu.

Prezentarea a fost facuta de catre Ciprian Bogoi, specialist marketing, care a inceput cu echipa tehnica si a continuat cu prezentarea Grupul de Actiune Local “Tara Vrancei” – cand a fost infiintata, caracteristici: membri, teritoriu, importanta in zona, beneficiile aduse, strategia de dezvoltare pe baza careia a fost selectat la nivel national, modalitati de dezvoltare a zonei prin obtinerea fondurilor europene nerambursabile.

Prezentarea a continuat cu informatii detaliate despre fiecare masura de finantare inclusa in strategia de dezvoltare locala. Pentru fiecare masura de finantare in parte s-au evidentiat urmatoarele aspecte: cum se pot accesa fondurile europene, cine poate beneficia de finantare europeana, ce proiecte se pot derula (in ce se pot face investitii), documentele necesare pentru intocmirea unui proiect, sumele medii si maxime care se pot accesa in cadrul GAL “Tara Vrancei”, ce pasi trebuie urmati pentru intocmirea unui proiect cu finantare europeana nerambursabila.

A fost prezentat si apelul de identificare si creare a unei baze de date a persoanelor resursa din localitatea Racoasa, care sa ajute echipa de implementare a GAL “Tara Vrancei” si care sa sprijine actiunile realizate in teritoriu si sa difuzeze informatii catre comunitatea locala.

La sfarsitul prezentarii, echipa tehnica a raspuns intrebarilor venite din partea participantilor. Au fost distribuite materiale de promovare: pliante, brosuri, fise ale masurilor si afise de promovare.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.