English
Intalnire de promovare – localitatea Naruja (30.11.2012)
4 Dec 2012

In data de 30 noiembrie 2012 a avut loc intalnirea de promovare a Grupului de Actiune Local “Tara Vrancei”, la sediul Ocolului Silvic din Naruja, judetul Vrancea. Intalnirea a inceput la ora 10.30 si a durat aproximativ o ora si jumatate. Din echipa tehnica a GAL au participat Alina Mihalache, Lenuta Popescu, Ionel Antimirescu, Bogdan Bosoiu, Ciprian Bogoi si Valentin Popa, iar participantii au fost in numar de 29.

Dl. Valentin Popa a facut o prezentare a activitatii Grupului de Actiune Local „Tara Vrancei”, mentionand actiunile realizatea in acest an:

–         organizare de intalniri de promovare si informare in teritoriu;

–         realizarea de materiale de comunicare – pliante, afise, panouri, website;

–         participarea la cursurile si instruirile organizate de RNDR, instruirea angajatilor GAL si a liderilor locali;

–         lansarea unui apel pentru identificarea persoanelor-resursa din teritoriu;

–         studii ale zonei;

–         modificari ale Strategiei de Dezvoltare Locala in 2012;

–         o analiza SWOT a GAL Tara Vrancei din acest moment, cu oportunitatile si amenintarile existente, cu punctele tari si cele slabe cu care se confrunta GAL Tara Vrancei la sfarsitul acestui an;

In finalul acestei prezentari a activitatii GAL, pe baza celor expuse mai sus, dl. Popa a facut o evaluare a cailor de lucru care sa imbunatateasca activitatea GAL Tara Vrancei si care sa apropie asociatia de planurile propuse prin Planul de Dezvoltare Locala.

A urmat prezentarea masurilor aplicabile prin GAL Tara Vrancei sustinuta de dl. Popa, care a exemplificat la fiecare masura in parte cu actiunile care se pot realiza pentru categoria de parteneri privati. Dupa aceasta expunere, au fost discutii libere legate de procentele de cofinantare, de numarul mare de documente necesare si de timpul mare de raspuns al Ministerului la solicitarile facute de GAL.

Prezentarea a fost urmata de discutii intre echipa tehnica a GAL si participanti, cu intrebari despre masurile de finantare (accentul s-a pus pe masurile 122, 312 si 322) venite din partea celor prezenti si raspunsuri aplicate din partea membrilor echipei GAL Tara Vrancei.

In cadrul intalnirii de promovare au fost pliante si afise de promovare cu masurile de finantare din strategia de dezvoltare a GAL Tara Vrancei, fise ale masurilor si reviste de bune practice publicate de RNDR.

 

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.