English
Intalnire de promovare la Valea Sarii (27.05.2013)
27 May 2013

In data de, 27 mai 2013, in localitatea Valea Sarii, a avut loc o intalnire de promovare a GAL „Tara Vrancei”. Intalnirea a durat aproximativ o ora, iar participantii au fost in numar de 12.

Echipa de implementare a GAL Tara Vrancei, a prezentat succint masurile de finantare incluse in Planul de Dezvoltare Local a GAL Tara Vrancei, subliniind valoarea ajutorului financiar, procentul de cofinantare, potentialii beneficiari, suma maxima acordata pe un proiect, investitiile care se pot realiza.

De asemenea, echipa GAL Tara Vrancei, alaturi de reprezentanti ai APIA si OJPDRP Vrancea, s-au implicat in campania de promovare „Caravana PNDR VINE IN SATUL TAU”, campanie ce presupune oferirea de informatii despre posibilitatile de dezvoltare rurala si distribuirea materialelor informative si promotionale beneficiarilor PNDR (atat ai proiectelor de investitii incheiate cu APDRP, cat si ai platilor directe acordate prin APIA) si publicului larg.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.