English
Intalnire de promovare la Naruja (30.09.2013)
30 Sep 2013

In data de 30 septembrie 2013, a avut loc intalnirea de promovare a Grupului de Actiune Local Tara Vrancei, in localitatea Naruja. Intalnirea a inceput la ora 10:00 si a durat aproximativ o ora si un sfert. Din echipa tehnica a GAL au participat: Lenuta Popescu, Bogdan Bosoiu si Ciprian Bogoi, iar participantii au fost in numar de 10. Evenimentul s-a desfasurat la sediul GAL Tara Vrancei din Naruja.

La aceasta actiune au participat lideri locali si factori de interes din teritoriul GAL Tara Vrancei, carora echipa tehnica le-a tinut o prezentare, in care s-au punctat:
• Proiectele selectate de GAL pana la data intalnirii, fiind detaliate tipurile de activitati eligibile din cadrul proiectelor si sumele nerambursabile aferente;
• Activitatile realizate de GAL pana in prezent pentru promovarea masurilor de finantare din Strategia Locala;
• Organizarea unui Targ de produse traditionale cu eticheta de „Produs in Tara Vrancei” la Tichiris, pentru a promova produsele locale din teritoriul nostru si a impulsiona producatorii catre canale noi de vanzare;
• Participarea GAL Tara Vrancei la targurile si balciurile din teritoriul GAL pentru a promova informatii unui numar cat mai mare de posibili beneficiari despre posibilitatea de a depune proiecte in cadrul Strategiei de Dezvoltare Locala GAL Tara Vrancei;
• Reamintirea pentru cei prezenti a masurilor de finantare prin care pot accesa fonduri europene nerambursabile, care sunt masurile si fondurile ramase disponibile si prezentarea actiunilor viitoare ale proiectului GAL Tara Vrancei pentru implementarea noii strategii.

Prezentarea a fost urmata de discutii intre echipa tehnica GAL Tara Vrancei si participanti, au fost adresate intrebari despre Masurile de finantare 112, 121, 312, 313 si 322, punandu-se accent pe investitiile non-agricole si activitatile recreationale sau turistice.

In cadrul intalnirii de promovare s-au distribuit celor prezenti materiale de promovare, pliante, afise, flyere, fisele tehnice ale masurilor de finantare din cadrul strategiei GAL Tara Vrancei.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.