English
Intalnire de promovare la Birsesti (13.09.2012)
14 Sep 2012

In data de 13.09.2012 echipa GAL Tara Vrancei s-a deplasat in localitatea Birsesti unde a tinut o intalnire de promovare a masurilor de finantare nerambursabila prevazute in Strategia de Dezvoltare Locala. Intalnirea a avut loc la Scoala Generala din localitate, iar din partea GAL Tara Vrancei au participat Alina Mihalache, Elena Popescu, Bogdan Bosoiu, Ciprian Bogoi si Ionel Antimirescu.

La aceasta prezentare au participat potentiali beneficiari si persoane interesate de posibilitatea depunerii unui proiect pe masurile de finantare din cadrul GAL Tara Vrancei, reprezentanti ai institutiilor locale dar si persoane fizice sau societati comerciale.

Ciprian Bogoi a facut o scurta introducere si a prezentat celor prezenti membrii echipei GAL si a facut un sumar al discutiei. Au fost facuta o prezentare a actiunilor desfasurate in cadrul GAL pana la momentul prezent, care au fost realizarile si ce beneficii pot aduce activitatile si proiectele GAL Tara Vrancei pentru comunitatea locala din Birsesti. Au fost punctate oportunitatile pentru dezvoltarea locala, a serviciilor locale si posibilitatea de atragere a finantarilor europene in aceasta zona.

A urmat o prezentare mai detaliata a masurilor de finantare (121, 122, 312, 313 si 322), fiind precizate ce actiuni pot fi eligibile si cine poate depune un proiect pe fiecare masura in parte. In cadrul prezentarii, profesorul Antimirescu a facut cateva precizari suplimentare pentru masurile 122 (obstile pot fi beneficiari), 312 si 313.

Au urmat intrebari din partea celor prezenti si detalii lamuritoare din partea membrilor echipei GAL Tara Vrancei. A fost facuta si o prezentare a apelului de identificare si creare a unui baze cu persoanele resursa din zona care sa intre in echipa de implementare a GAL-ului si care pot beneficia de cursuri, instruiri si informatii legate despre finantarile europene. Ca materiale suport au fost distribuite celor prezenti pliante de promovare, fise cu masuri, iar la sediul Scolii au fost lipite afise de promovare a proiectului GAL Tara Vrancei.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.