English
Intalnire de promovare in com. Campuri (24.04.2014)
24 Apr 2014

In data de 24 aprilie 2014 a avut loc o actiune de promovare a Grupului de Actiune Local Tara Vrancei, in localitatea Cimpuri.

Intalnirea a inceput la ora 10:00 si a durat aproximativ doua ore. Din partea echipei GAL au participat: Ciprian Bogoi si Elena Popescu, iar participantii au fost in numar de 16.

La intalnirea de promovare au participat dl. Plaiasu Adrian si dl. Onita Valentin experti in cadrul S.V.C.F. OJPDRP Vrancea.

In cadrul intalnirii de promovare s-a vorbit despre activitatea GAL Tara Vrancei pana in prezent, despre masurile incluse in Strategie, realocarile financiare care s-au realizat pana in prezent, numarul proiectelor selectate si valoarea nerambursabila a acestora, teritoriul acoperit de GAL si activitatile rezultate in urma accesarii de fonduri prin GAL Tara Vrancei.

S-a mai discutat si despre sesiunile de cereri proiecte si posibilitatea depunerii de proiecte in noul Apel de selectie al PNDR 2014-2020, suma disponibila, criteriile de selectie si conditiile de eligibilitate.

Cei interesati au adresat intrebari despre ferme familiale, sectorul non-agricol, modernizarea fermelor, instalarea pentru prima data a unui tanar fermier si au primit raspunsuri lamuritoare atat din partea echipei cat si din partea expertilor.

Celor prezenti s-au distribuit materiale de promovare: pliante cu proiectele selectate pana in prezent si insigne cu sigla GAL Tara Vrancei.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.