English
Intalnire de promovare GAL Tara Vrancei la Nistoresti (20.05.2013)
20 May 2013

In data de 20 mai 2013, in localitatea Nistoresti, a avut loc o actiune de promovare a  Masurilor de finantare nerambursabila din cadrul GAL Tara Vrancei, in care au fost distribuite pliante de promovare, afise si fise cu masurile de finantare. Echipa de implementare a GAL-ului a difuzat informatii despre masurile de finantare catre potentialii beneficiari din zona, subliniind sprijinul ce poate fi acordat si posibilitatile reale de a investi in dezvoltarea rurala din teritoriul Tara Vrancei.

De asemenea, echipa GAL Tara Vrancei, alaturi de reprezentanti ai APIA si OJPDRP Vrancea, s-au implicat in campania de promovare „Caravana PNDR VINE IN SATUL TAU”, campanie ce presupune oferirea de informatii despre posibilitatile de dezvoltare rurala si distribuirea materialelor informative si promotionale beneficiarilor PNDR (atat ai proiectelor de investitii incheiate cu APDRP, cat si ai platilor directe acordate prin APIA) si localnicilor interesati.

 

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.