English
Intalnire de promovare GAL Tara Vrancei in localitatea Naruja (29.03.2013)
29 Mar 2013

In 29 martie 2013, a avut loc intalnirea de promovare a Grupului de Actiune Local Tara Vrancei in localitatea Naruja, judetul Vrancea, la sediul primariei din comuna. Intalnirea a inceput la ora 15:45 si a durat aproximativ o ora. Din echipa tehnica a GAL au participat: Lenuta Popescu, Alina Mihalache, Ciprian Bogoi si Bogdan Bosoiu.

La intalnire au participat dl. primar Popescu Nicu Ciprian, dl. viceprimar Busuioc Dan, consilieri locali si potentiali beneficiari ai masurilor de finantare nerambursabila din comuna Naruja.

Domnul primar a facut o introducere despre GAL, care este scopul sau, care sunt obiectivele propuse prin Strategia de Dezvoltare Locala, echipa tehnica, importanta asociatiei in teritoriu, a manifestat intentia de a accesa o masura de finantare nerambursabila din cadrul GAL Tara Vrancei.

Intalnirea a continuat cu o prezentare a Masurilor de finantare din cadrul proiectului GAL Tara Vrancei, specificandu-se pentru fiecare masura in parte, urmatoarele: cine poate beneficia de respectiva masura, ce poate sa faca (in ce poate investi potentialul beneficiar), sumele medii si maxime nerambursabile care pot fi accesate pentru un proiect, structura unui proiect, unde nu exista posibilitatea de a contribui cu surse proprii (unde este cazul) in cadrul proiectului, s-au specificat etapele de urmat pentru a primi cofinantarea necesara investitiei (unde este cazul) prin intermediul unei institutii bancare, fond de garantare.

Cei prezenti si-au manifestat interesul pentru posibilitatile multiple de a se dezvolta, de a „copia” modelele de bune practici, atat din tara cat si din strainatate si de a contribui la dezvoltarea locala   zonei din punct de vedere socio-economic.

In cadrul intalnirii au fost distribuite materiale informative (pliante de promovare, pliante cu apelul de identificare a persoanelor resursa, fise cu masurile de finantare a GAL Tara Vrancei)

 

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.