English
Intalnire de promovare GAL Tara Vrancei in localitatea Naruja (22.05.2013)
22 May 2013

In data de 22 mai 2013, in localitatea Naruja, a avut loc o intalnire de promovare a GAL Tara Vrancei. Au fost distribuite materiale de promovare: pliante, afise si fise cu masurile de finantare potentialilor beneficiari din localitate, persoane care sunt interesate sa acceseze fonduri europene pentru activitatile sau afacerile locale.

Echipa GAL Tara Vrancei, alaturi de reprezentanti ai APIA si OJPDRP Vrancea, s-au implicat in campania de promovare „Caravana PNDR VINE IN SATUL TAU”, campanie ce presupune oferirea de informatii despre posibilitatile de dezvoltare rurala si distribuirea materialelor informative si promotionale beneficiarilor PNDR (atat ai proiectelor de investitii incheiate cu APDRP, cat si ai platilor directe acordate prin APIA) si publicului larg.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.