English
Intalnire de promovare GAL Tara Vrancei in localitatea Birsesti (28.03.2013)
28 Mar 2013

In data de 28 martie 2013, a avut loc intalnirea de promovare a Grupului de Actiune Local Tara Vrancei, in localitatea Birsesti, judetul Vrancea, la sediul primariei din comuna. Intalnirea a inceput la ora 14:00 si a durat aproximativ o ora. Din echipa tehnica a GAL au participat: Lenuta Popescu, Alina Mihalache, Ciprian Bogoi si Bogdan Bosoiu.

La intalnire au participat dl. primar Harsu Costica, dl. viceprimar Cristea Sorin, consilieri locali si potentiali beneficiari ai masurilor de finantare nerambursabila.  Intalnirea a inceput cu o prezentare a echipei tehice, despre importanta GAL Tara Vrancei in  teritoriu, obiectivele si prioritatile sale, beneficiile aduse zonei cu ajutorul Strategiei de Dezvoltare Locala si detalierea Masurilor de finantare din cadrul Grupului de Actiune Local Tara Vrancei.

Au avut loc prezentari pentru fiecare masura de finantare in parte si s-au evidentiat urmatoarele: cine poate beneficia de finantare nerambursabila, care sunt sumele medii si maxime care se pot accesa in cadrul GAL Tara Vrancei, posibilitati de investitii si activitati eligibile, documentele necesare intocmirii unui proiect si pasii necesari pentru a primi finantare nerambursabila.

Prezentarea a fost urmata de discutii intre echipa GAL Tara Vrancei si participanti, au fost adresate intrebari despre Masurile de finantare 121, 312 si 313 si raspunsuri lamuritoare din partea echipei tehnice. Intrebarile au fost diverse, punandu-se accent pe investitiile non agricole, servicii pentru populatia rurala.

Pentru cei prezenti au fost distribuite materiale informative (pliante de promovare, pliante cu apelul de identificare a persoanelor resursa, fise cu masurile de finantare GAL Tara Vrancei)

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.