English
Intalnire de informare organizata de GAL Tara Vrancei la Vidra – 13.08.2012
14 Aug 2012

In data de 13.08.2012, Grupul de Actiune Local “Tara Vrancei” a organizat o intalnire de informare cu lideri locali si potentiali beneficiari ai strategiei de dezvoltare in comuna Vidra, din judetul Vrancea.

Intalnirea a avut loc in sala de sedintei din cadrul primariei Vidra. Din echipa GAL “Tara Vrancei” au participat : Alina Mihalache, Ciprian Bogoi, Lenuta Popescu, Ionel Antimirescu si Bogdan Bosoiu.

Prezentarea a fost sustinuta de catre Ciprian Bogoi si au fost expuse actiunile intreprinse de GAL “Tara Vrancei” pana acum (realizarea strategiei de dezvoltare locala, planul de actiuni, stabilirea celor 7 masuri de finantare, lansarea celor 4 apeluri de selectie pentru cereri proiecte, realizarea materialelor de promovare, transparenta) si au fost subliniate importanta si beneficiile pe care asociatia le-a adus si le poate dezvolta in teritoriu (imbunatatirea conditiilor de trai, resurse europene, sprijin pentru institutiile publice si locale, dezvoltarea turismului si a afacerilor locale, dezvoltarea durabila, inovatie si initiative economice). Dupa terminarea prezentarii, restul echipei a raspuns la intrebarile venite din partea participantilor la intalnire si s-a discutat despre masurile de finantare si depunerea proiectelor prin GAL “Tara Vrancei”.

Au fost impartite materiale de informare (pliante, flyere) si au fost lipite afise cu actiunea GAL “Tara Vrancei”  in sediul primariei din localitatea Vidra.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.