English
Intalnire de informare la Vidra (25.06.2013)
26 Jun 2013

In data de, 25 iunie 2013, a avut loc intalnirea de informare a Grupului de Actiune Local Tara Vrancei, in localitatea Vidra, judetul Vrancea. Intalnirea a inceput la ora 10:00 si a durat aproximativ o ora. Din echipa tehnica a GAL au participat: Lenuta Popescu, Alina Mihalache si Ionel Antimirescu, iar participantii au fost in numar de 12. Evenimentul s-a desfasurat la sediul Primariei Vidra.

La intalnirea de informare, au participat, dl. Botea Cornel si dl. Olaru Teodor experti in cadrul S.V.C.F. OJPDRP Vrancea.

Intalnirea a inceput cu o prezentare a echipei tehice, importanta GAL Tara Vrancei in  teritoriu, actiunile intreprinse pana in momentul de fata, s-a reamintit celor prezenti de masurile de finantare prin care pot accesa fonduri nerambursabile si beneficiile aduse zonei. Pentru fiecare masura de finantare, s-au evidentiat urmatoarele: cine poate beneficia de finantare nerambursabila, sumele medii si maxime care se pot accesa in cadrul GAL Tara Vrancei, posibilitati de investitii, documentele necesare intocmirii unui proiect si pasii necesari pentru a primi finantare nerambursabila.

De asemenea, s-a discutat si despre numarul de proiecte depuse pana la acea data, valorile nerambursabile, noua Strategie a GAL Tara Vrancei, masurile noi 141 si 112, incluse in Planul de Dezvoltare Locala.

Prezentarea a fost urmata de discutii intre echipa GAL si participanti, au fost adresate intrebari despre Masurile de finantare 141 si 112. Pentru cei prezenti au fost distribuite materiale de informare, pliante, afise, fisele masurilor de finantare din cadrul GAL, iar la sediul Primariei din Vidra s-au lipit afise de informare.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.