English
Intalnire de informare in com. Vidra (29.03.2014)
1 Apr 2014

GAL Tara Vrancei a organizat o intalnire de informare cu beneficiarii si factorii de interes din teritoriu, in comuna Vidra, pe data de 29 Martie 2014 incepand cu orele 12.00 .

Echipa tehnica GAL Tara Vrancei a tinut o prezentare in care s-au punctat:

– situatia proiectelor selectate de catre GAL pana la finalul lunii Februarie – 42 de proiecte in valoare totala nerambursabila de 1.683.291 Euro.

– distribuirea proiectelor selectate pe fiecare masura in parte si valorile aferente.

– intentiile pentru proiectele de cooperare pe Masura 421 (Implementarea proiectelor de cooperare) cu GAL Castra Traiana, GAL Movila lui Burcel, GAL Tara Oltului si un GAL din Franta – Jeune de la Loire. S-au discutat obiectivele si activitatile principale ale acestor proiecte de cooperare.

– lansarea unui apel de selectie al producatorilor, al fermierilor si mestesugarilor din teritoriul Tara Vrancei, care vor participa la actiuni de instruire si promovare in cadrul proiectelor de cooperare.

– actiunile realizate de echipa GAL in anul 2014.

– propunerile pentru activitatile din perioada urmatoare privind GAL Tara Vrancei.

Prezentarea a fost urmata de discutii intre echipa tehnica GAL Tara Vrancei si cei prezenti, fiind subliniate dificultatile pe care le-a intampinat GAL Tara Vrancei in procesul de evaluare si selectie a proiectelor, problemele aparute la evaluarile facute de catre autoritatile competente.

In cadrul intalnirii de informare s-au distribuit celor prezenti materiale de comunicare.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.