English
Intalnire de informare GAL Tara Vrancei la Naruja (03.06.2013)
3 Jun 2013

In data de 03 iunie 2013, a avut loc intalnirea de informare a Grupului de Actiune Local Tara Vrancei, in localitatea Naruja. Intalnirea a inceput la ora 10:00 si a durat aproximativ o ora. Din echipa tehnica a GAL au participat: Lenuta Popescu, Alina Mihalache si Ionel Antimirescu, iar participantii au fost in numar de 8. Evenimentul s-a desfasurat la sediul Asociatiei.

Prezentarea a fost facuta de catre Valentin Popa, care a evidentiat actiunile intreprinse de GAL pana in momentul de fata, a reamintiti celor prezenti de masurile de finantare prin care pot accesa fonduri europene nerambursabile si a evidentiat actiunile viitoare ale proiectului GAL Tara Vrancei pentru implementarea noii strategii.

Prezentarea a fost urmata de discutii intre echipa GAL si participanti, au fost adresate intrebari despre Masurile de finantare 121, 312 si 313, punandu-se accent pe investitiile non-agricole si activitatile recreationale.

In cadrul intalnirii de informare s-au distribuit celor prezenti materiale de informare, pliante, afise, fisele masurilor de finantare din cadrul GAL

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.