English
Instruire pentru liderii locali GAL Tara Vrancei
22 Oct 2013

In perioada 17 – 20 octombrie 2013, in Covasna, liderii locali din cadrul GAL Tara Vrancei au participat la sesiunea de instruire cu tema “Implementarea strategiei de dezvoltare locala a GAL Tara Vrancei”. Printre subiectele abordate au fost: introducerea noului cadru de implementare a fondurilor europene pentru perioada 2014 – 2020, noua politica agricola comuna a Uniunii Europene, analiza programului LEADER in Romania. Participantii au fost implicati activ in temele de discutie si exercitiile de lucru, care au avut ca scop familiarizarea liderilor locali din teritoriu cu tehnicile participative si aplicarea acestora in lucrul cu comunitatile locale din Tara Vrancei.

    Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
    Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.