English
Informare – suma disponibila pe masura 121
26 Sep 2014

Grupul de Acțiune Local ȚARA VRANCEI informează potențialii solicitanți de finanțare că, în Strategia de Dezvoltare Locală prin programul LEADER 2007-2013, mai este disponibilă suma nerambursabilă de 49.973 Euro pe Măsura 121 – ”Modernizarea exploatațiilor agricole”.

Beneficiarii eligibili pentru această măsura pot fi: fermieri, PFA-uri, întreprinderi, societăți comerciale, grup de producători, cooperativă agricolă, din teritoriul GAL Țara Vrancei.

Pentru mai multe detalii despre accesarea acestor fonduri nerambursabile de pe Măsura 121 – ”Modernizarea exploatațiilor agricole”, ne puteți contacta la telefon fix 0237-677.380, mobil 0730.162.766, 0767.874.215, la sediul GAL Țara Vrancei din comuna Năruja, jud. Vrancea sau vizitați pagina web www.tara-vrancei.ro pentru a vizualiza varianta electronică a apelului de selecție pentru Măsura 121.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.