English
Ghid consultativ – M6/6B Promovarea formelor asociative în context cultural_v1 2018
8 Feb 2018

Draftul Ghidului consultativ pentru măsura M6/6B – ”Promovarea formelor asociative în context cultural” din Strategia de Dezvoltare Locală 2014-2020 publicat pe data de 08.02.2018:

Se poate descărca de AICI.

Pentru detalii și informații ne puteți contacta la sediul GAL Țara Vrancei din localitatea Năruja, jud. Vrancea sau la adresa de email: galtaravrancei@tara-vrancei.ro.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.