English
GAL Tara Vrancei va organiza o actiune de informare pe 30.11.2013
18 Nov 2013

GAL Tara Vrancei va organiza pe data de 30.11.2013 o actiune de informare la care vor fi invitati liderii locali si factorii interesati din teritoriu. In cadrul activitatii vor fi prezentate: actiunile si rezultatele realizate in ultimii doi ani de implementare GAL Tara Vrancei, derularea selectiei proiectelor prevazute in Strategia de Dezvoltare Locala, informatii privind noua programare LEADER pentru perioada 2014 – 2020.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.