English
GAL Tara Vrancei organizeaza Targul de produse traditionale (Tichiris – 14.09.2013)
11 Sep 2013

Pe data de 14 Septembrie 2013, cu ocazia targului traditional al sarbatorii Ziua Crucii, pe platoul de la Tichiris, GAL Tara Vrancei impreuna cu Primaria Comunei Vidra organizeaza “Targul de produse traditionale din Tara Vrancei” la care vor participa producatori locali din teritoriul GAL Tara Vrancei. Vor fi prezentate produse alimentare si artizanale, cu traditie in tinutul istoric al Tarii Vrancei: branzeturi si cascaval afumat, miere de albine, fructe, dulceturi, preparate din carne, bauturi, produse artizanale din lemn.

Prin intermediul acestui prim targ de produse traditionale, GAL Tara Vrancei isi propune sa promoveze producatorii locali, sa vina in sprijinul lor pentru o cat mai usoara comercializare si pentru a sustine eticheta de “Produs in Tara Vrancei”, prin care consumatorii sunt indemnati sa incerce si sa cumpere produse autentice, traditionale, specifice unei zone incarcate cu traditie, reprezentativa pentru istoria tarii noastre.

Va asteptam pe 14 Septembrie la Tichiris pentru “Targul de produse traditionale din Tara Vrancei”!

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.