English
GAL Tara Vrancei lanseaza un nou apel de selectie pentru masurile din Strategie
19 Jun 2014

Programul National de Dezvoltare Rurala – Program finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei

Grupul de Actiune Local „Tara Vrancei”

Data publicarii: 19.06.2014

Grupul de Actiune Local ”Tara Vrancei” anunta lansarea sesiunii de cereri proiecte pentru urmatoarele masuri din cadrul Strategiei de Dezvoltare Locala:

 • Masura 111 – Formare profesionala (training), informare si difuzare de cunostinte (beneficiari eligibili: entitati publice sau private care activeaza în domeniul formarii profesionale a adultilor si/sau informarii si difuzarii de cunostinte care îndeplinesc criteriile de eligibilitate si de selectie);
 • Masura 112 – Instalarea tinerilor fermieri (beneficiari eligibili: fermieri de varsta pana la 40 ani, persoane fizice sau juridice care practica activitati agricole);
 • Masura 121 – Modernizarea exploatatiilor agricole (beneficiari eligibili: fermieri, PFA, intreprinderi, societati comerciale, grup de producatori, cooperativa agricola);
 • Masura 142 – Infiintarea grupurilor de producatori (beneficiari eligibili: societati comerciale, societati agricole si alte forme de asociere in agricultura, cooperative agricole, orice alta forma juridica de asociere conform legislatiei in vigoare);
 • Masura 421 – Implementarea proiectelor de cooperare (beneficiari eligibili: grupurile de actiune locala din Romania sau din UE);

Fondurile disponibile nerambursabile pentru dezvoltare rurala conform Masurilor de investitii din cadrul PNDR sunt prezentate mai jos:

– Fondurile totale disponibile pentru Masura 111 – Formare profesionala (training), informare si difuzare de cunostinte sunt de 25.889,40 Euro, suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect din cadrul Masurii 111 este de 25.889,40 Euro.

– Fondurile totale disponibile pentru Masura 112 – Instalarea tinerilor fermieri sunt de 176.000 Euro, suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect din cadrul Masurii 112 este de 36.000 Euro.

Fondurile totale disponibile pentru Masura 121 – Modernizarea exploatatiilor agricole sunt de 50.000 Euro, suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect din cadrul Masurii 121 este de 50.000 Euro.

– Fondurile totale disponibile pentru Masura 142 – Infiintarea grupurilor de producatori sunt de 6.000 Euro si suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect in cadrul Masurii 142 este de 6.000 Euro.

– Fondurile totale disponibile pentru Masura 421 – Implementarea proiectelor de cooperare sunt de 15.000 Euro si suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect din cadrul Masurii 421 este de 15.000 Euro.

Sesiunea de depunere este continua pana la epuizarea fondurilor disponibile.

Locul si intervalul orar: depunerea proiectelor se va face la sediul GAL “Tara Vrancei” (loc. Naruja, jud. Vrancea), zilnic de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00–14:00.

Informatii detaliate privind accesarea si derularea masurilor sunt cuprinse in Ghidul Solicitantului aferent fiecarei masuri, disponibile pe pagina web www.apdrp.ro si pagina www.tara-vrancei.ro. Datele de contact: Pentru mai multe informatii detaliate va rugam sa ne contactati la galtaravrancei@tara-vrancei.ro, telefon fix 0237-677.380, mobil 0730.162.766, 0767.874.215 sau vizitati www.tara-vrancei.ro. Varianta electronica a apelului de selectie si informatii detaliate aferente masurilor lansate (pe suport CD/DVD) sau pe suport tiparit sunt disponibile la sediul GAL Tara Vrancei, com. Naruja, jud. Vrancea.

Continutul integral al apelului de selectie este aici.

   Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
   Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.