English
GAL Tara Vrancei lanseaza un nou apel de selectie. Fondurile disponibile din 17.06.2013
14 Jun 2013

GAL Tara Vrancei lanseaza incepand cu data de 17.06.2013 un apel de selectie pentru cereri proiecte in cadrul Strategiei de Dezvoltare Locala. Cu acest apel sunt introduse masurile noi 112 – “Instalarea tinerilor fermieri” si 141 – “Sprijinirea fermelor agricole de semi-subzistenta”, se redeschide sesiunea pentru masura 111 – “Formare profesionala, informare si difuzare de cunostinte”. Masurile deja aflate in sesiunea continua lansata de GAL Tara Vrancei in decembrie 2012 sunt disponibile, ca si noile masuri lansate, pana la epuizarea fondurilor disponibile pentru fiecare masura in parte.

Continutul complet al apelului de selectie:

Fondurile disponibile pentru masurile de finantare prevazute in Planul de Dezvoltare Locala GAL Tara Vrancei la data de 17.06.2013 sunt:

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.