English
GAL Tara Vrancei lanseaza un apelul de selectie pentru Masura 421
9 Dec 2013

GAL Tara Vrancei lanseaza un nou apel de selectie pentru Masura 421 – Implementarea proiectelor de cooperare:

Programul National de Dezvoltare Rurala – Program finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei

 Grupul de Actiune Local „Tara Vrancei”

Data publicarii: 09.12.2013

Grupul de Actiune Local ”Tara Vrancei” anunta lansarea sesiunii de cereri proiecte pentru urmatoarea masura din cadrul Strategiei de Dezvoltare Locala: Masura 421 „Implementarea proiectelor de cooperare”.

Data lansarii apelului de selectie: 09.12.2013, data limita de depunere a proiectelor: sesiune continua. Locul si intervalul orar: depunerea proiectelor se va face la sediul GAL “Tara Vrancei” (loc. Naruja, jud. Vrancea), zilnic de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00–14:00.

Fondurile totale disponibile pentru Masura 421-Implementarea proiectelor de cooperare sunt de 210.000 Euro, suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect din cadrul Masurii 421 este de 52.500 Euro.

Informatii detaliate privind accesarea si derularea masurii sunt cuprinse in Ghidul Solicitantului aferent Masurii 421, cat si in Ghidurile specifice masurilor in care se regasesc obiectivele proiectului, disponibile pe site-ul www.apdrp.ro si www.tara-vrancei.ro, in vigoare la momentul lansarii apelului de selectie.

Datele de contact: Pentru informatii suplimentare, disponibilitatea unei variante electronice sau tiparite a informatiilor detaliate aferente masurilor lansate de GAL Tara Vrancei, va rugam sa ne contactati la sediul GAL Tara Vrancei (com. Naruja, jud. Vrancea), galtaravrancei@tara-vrancei.ro, telefon fix 0237-677.380, mobil 0730.162.766, 0767.768.010 sau vizitati www.tara-vrancei.ro .

Varianta integrala a anuntului este aici.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.