English
GAL Tara Vrancei lanseaza apelul de selectie nr.12 pentru masurile din Strategie
31 Aug 2014

Programul National de Dezvoltare Rurala – Program finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei

Grupul de Actiune Local „Tara Vrancei”

Data publicarii: 01.09.2014

Grupul de Actiune Local ”Tara Vrancei” anunta lansarea sesiunii de cereri proiecte pentru urmatoarele masuri din cadrul Strategiei de Dezvoltare Locala:

  • Masura 112 – Instalarea tinerilor fermieri (beneficiari eligibili: fermieri de varsta pana la 40 ani, persoane fizice sau juridice care practica activitati agricole);
  • Masura 421 – Implementarea proiectelor de cooperare (beneficiari eligibili: grupurile de actiune locala din Romania sau din UE);

Fondurile disponibile nerambursabile pentru dezvoltare rurala conform Masurilor de investitii din cadrul PNDR sunt prezentate mai jos:

– Fondurile totale disponibile pentru Masura 112 – Instalarea tinerilor fermieri sunt de 64.000 Euro, suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect din cadrul Masurii 112 este de 40.000 Euro.

– Fondurile totale disponibile pentru Masura 421 – Implementarea proiectelor de cooperare sunt de 104.278 Euro si suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect din cadrul Masurii 421 este de 104.278 Euro.

Data limita de depunere a proiectelor este 01.10.2014. Locul si intervalul orar: depunerea proiectelor se va face la sediul GAL “Tara Vrancei” (loc. Naruja, jud. Vrancea), zilnic de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00–14:00.

Informatii detaliate privind accesarea si derularea masurilor sunt cuprinse in Ghidul Solicitantului aferent fiecarei masuri, disponibile pe pagina web www.apdrp.ro si pagina www.tara-vrancei.ro. Datele de contact: Pentru mai multe informatii detaliate va rugam sa ne contactati la galtaravrancei@tara-vrancei.ro, telefon fix 0237-677.380, mobil 0730.162.766, 0767.874.215 sau vizitati www.tara-vrancei.ro. Varianta electronica a apelului de selectie si informatii detaliate aferente masurilor lansate (pe suport CD/DVD) sau pe suport tiparit sunt disponibile la sediul GAL Tara Vrancei, com. Naruja, jud. Vrancea.

Continutul integral al apelului de selectie este aici.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.