English
GAL Tara Vrancei anunta suspedarea apelului de selectie
3 Oct 2013

Apelul de selectie al proiectelor din cadrul Strategiei de Dezvoltare Locala lansat de GAL Tara Vrancei in data de 17.06.2013 este suspendat pana la aprobarea solicitarii de modificare a Strategiei de Dezvoltare Locala, modificare venita ca raspuns al GAL Tara Vrancei pentru solicitarile si cerintele potentialilor beneficiari din teritoriul GAL.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.