English
GAL Tara Vrancei a participat la targul de la Tichiris (06.08.2013)
7 Aug 2013

Pe data de 6 August este una dintre cele mai importante Sarbatori religioase ale romanilor. Cu aceasta ocazie, si in acest an la Tichiris (comuna Vidra) a fost organizat un targ, unul dintre cele mai importante din teritoriul Tarii Vrancei. Au participat producatori locali, comercianti de marfuri si animale, alaturi de vizitatori din toate comunele invecinate, intr-o atmosfera de sarbatoare.

GAL Tara Vrancei a participat la acest targ pentru a informa si promova in randul locuitorilor din Tara Vrancei despre masurile de finantare prevazute in Strategia de Dezvoltare Locala. La standul special amenajat membrii echiperi GAL Tara Vrancei au distribuit flyere si pliante, au discutat cu cei interesati despre idei si propuneri de proiecte. Au fost prezentate cateva idei de proiecte deja selectate in cadrul GAL si s-au dat informatiile necesare pentru cei care isi doresc sa acceseze fonduri europene pentru dezvolatare rurala prin programul LEADER.

 

    Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
    Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.