English
GAL Tara Vrancei a participat la intalnirea FNGAL din 20-22.03.2014
25 Mar 2014

In perioada 20 – 22.03.2014 s-a desfasurat la Piatra Neamt intalnirea Federatiei Nationale a GAL-urilor din Romania, destinata asociatiilor GAL din regiunile Nord-Est si Sud-Est. Conferinta regionala s-a aflat sub sloganul “Solidaritate pentru Continuitate” a programului LEADER in Romania si a avut ca teme principale ‘Accelerarea implementarii Strategiilor de Dezvoltare Locala GAL’ si ‘Masura LEADER in programarea PNDR 2020’.

Peste 130 de participanti in cele trei zile de conferinta, membrii ai GAL-urilor si a institutiilor abilitate, au dezbatut probleme legate de:

– propuneri legate de masurile din Programul National de Dezvoltare Locala 2014-2020, principalele prioritati, fisele masurilor si alocarile financiare estimative pentru aceasta noua programare;

– fisa LEADER si propuneri pentru acreditarea GAL-urilor in perioada de programare 2014-2020;

– accelerarea implementarii Strategiilor de Dezvoltare Locala aferente perioadei 2007-2013;

– proiectele de cooperare si cele de formare profesionala, informare si difuzare de cunostinte in strategiile GAL;

– propunerea strategiilor GAL in perioada 2014-2020 si cresterea calitatii investitiilor in agricultura si dezvoltare rurala.

 

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.