English
GAL Tara Vrancei a participat la Conferinta EST-ului FNGAL 15-17.02.2013
16 Feb 2013

La Tg. Ocna in judetul Bacau a avut loc conferinta regionala a FNGAL pentru regiunile Nord-Est si Sud-Est, la care au participat reprezentanti ai GAL-urilor din aceste zone. GAL Tara Vrancei a participat la aceasta intalnire, menita sa adune probleme si intrebari din activitatea de implementare a Grupurilor de Actiune Locala din programul LEADER, alaturi de explicatii si solutii din partea reprezentantilor APDRP Bucuresti, MADR si CDRJ.

Au fost discutate aspecte diverse din activitatile de implementare si selectie a GAL-urilor, de la prezentarea stadiului de implementare a fiecarui GAL din aceste regiuni, probleme intampinate in implementarea masurilor de finantare prevazute in Strategiile de Dezvoltare Locala. S-au punctat intrebari pentru fiecare masura in parte, atat din partea GAL-urile care sunt deja in implementare cat si din partea GAL-urilor care sunt la momentul semnarii contractului de finantare. Au fost organizate ateliere de lucru intre participanti in urma carora au fost selectate intrebari si probleme catre reprezentatii MADR si APDRP, care au dat raspunsuri tehnice si puncte de vedere asupra celor solicitate.

Astfel de intalniri periodice intre reprezentantii GAL-urilor si cei ai autoritatilor competente sunt benefice pentru reglarea aspectelor care apar in activitatilor acestor asociatii, pentru identificarea raspunsurilor la problemele intampinate in activitatile de atragere si selectie a proiectelor. GAL Tara Vrancei va participa in mod activ la astfel de actiuni pentru a fi in tema cu toate noutatile si informatiile necesare pentru o cat mai buna desfasurare a activitatii sale.

 

    Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
    Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.