English
Festivalul “Baba Vrancioaia” va avea loc pe 13 Iulie 2014 la Birsesti
10 Jul 2014

GAL Tara Vrancei impreuna cu Primaria  Birsesti si Centrul Cultural Vrancea, va invita in data de 13 iulie 2014, ora 12.00, la Festivalul Folcloric Baba Vrancioaia, ediţia a VI-a.

Vor participa ansambluri, grupuri, formatii folclorice si solisti vocali   din localitatile: Naruja, Nereju, Nistoresti, Spulber, Paulesti, Negrilesti, Paltin si Birsesti.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.