English
Erata la Raportul de Selectie din 19.09.2019 pentru masura M2_2A
22 Oct 2019

În urma primirii din partea OJFIR Vrancea a Notei de Atenționare nr. 1940/17.10.2019, cu privire la evaluarea punctajului de selecție pentru proiectul ”Modernizarea exploatației apicole Cobzaru Adriana Persoană Fizică Autorizată” – solicitant Cobzaru Adriana Persoană Fizică Autorizată, depus la GAL Țara Vrancei și selectat prin Raportul de Selecție nr. 2069/19.09.2019 pentru măsura M2/2A – ”Investiții în activități agricole și procesare”,
din cauza unei erori materiale de calcul la criteriul CS4, a fost necesară întocmirea unei Erate prin care s-a corectat punctajul criteriului CS4 de evaluare al respectivului proiect, după cum urmează:
– La CS1 au fost acordate 50 de puncte deoarece investițiile propuse prin proiect se realizează în vederea obținerii unui produs local (miere de albine) care promovează identitatea teritoriului GAL ȚARA VRANCEI.
– La CS2 nu au fost acordate puncte deoarece prin intermediul proiectului nu se asigură protecția mediului.
– LA CS3 au fost acordate 30 de puncte deoarece prin proiect se creează 1 loc de muncă/30.000 €.
– LA CS4 au fost acordate 10 puncte deoarece solicitantul nu a obținut anterior sprijin financiar pentru investiții similare.
TOTAL punctaj: 90 de puncte.

Publicăm ERATA la Raportul Final de Selecție nr. 2069/19.09.2019 aferent proiectelor selectate pentru măsura M2/2A – ”Investiții în activități agricole și procesare”, avizată de CRDJ.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.